Teknologji

Triku në tastierën e iPhone që e bën të shkruarit më të lehtë (VIDEO)

Një trik i tastierës së iPhone është zbuluar që do të transformojë mënyrën se si i dërgoni e miqve tuaj.

Truku që u zbulua në Twitter, e bën redaktimin e tekstit shumë më të lehtë.

Blogeri i ushqimit, Krissy Brierre-Davis, shkroi: “Si është mundur që nuk e kemi ditur këtë mashtrim të iPhone? Ndihem i mashtruar”.

Për të përdorur trukun, prekni dhe mbajeni shiritin e hapësirës dhe lëvizni gishtin majtas, djathtas, lart ose poshtë.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com