ZONA

Transformon fytyrën në forma të frikshme, duke përdorur vetëm produkte kozmetike (Foto)

Toma Skabeikyte shfrytëzon vetëm produktet kozmetike dhe kalon nga 16 orë për të transformuar fytyrën në format më të frikshme. Gjë që po i sjellë mijëra ndjekës në Instagram.

Madje, 28-vjeçarja nga Lituania, që teknikë e ka mësuar vetë, krijon edhe mashtrime optike, duke përfituar pamje që nuk ngjanë me botën reale,

Studentja e dizajnit grafik në kolegjin e Vilniusit, është futur në dhjetëshen e parë të NYC Face Award’s Baltics 2018, ndërsa shpreson që artin e lyerjes së trupit ta bëjë profesion dhe të gjejë punë si eksperte e efekteve speciale.

Klouni i tmerrshëm, kukulla e vjetër dhe fytyra nën re, janë disa prek pamjeve kreative që Skabeikyte i ka bërë në fytyrën e saj.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com