Teknologji

Si mund të ndihmojë Wi-Fi në identifikimin e bombave dhe eksplozivëve

Një rrjet Wi-Fi i zakonshëm mund të përdoret për të identifikuar armë dhe eksplozivë në hapësira publike sipas një studimi të Rutgers University në SHBA.

Sinjalet wireless mund të penetrojnë çantat për të matur dimensionet e objekteve metalike apo parashikuar volumin e lëngjeve thonë hulumtuesit.

Testet paraprake arritën në përfundimin se sistemi është 95% i saktë. Ai mund të shërbejë si një alternativë low-cost në sigurinë aeroportuale.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com