ZONA

Shikoni fotot që një nënë i ka bërë foshnjës së vet derisa ajo flinte

Për të ju bërë fotografi fëmijëve të vegjël është problem i madh, pasi që ata janë në lëvizje tërë kohën. Disa prindër janë të kujdesshëm dhe e gjejnë kohën e duhur për t’i realizuar fotografi fëmijëve të tyre .

 Fëmijët kur janë duke  fjetur është kënaqësi veç t’i shohim. Por, një nënën kohën sa vajza e saj katër muajshe është duke fjetur e shfrytëzon për t’i realizuar fotografi.

Joey Marie, edhe pse katër muajshe falë kreativiteti të nënës së saj arrin që  në kohën sa është duke fjetur të ju jep jetë personazheve të ndryshme legjandare. Më poshtë kemi bërë një përmbledhje të disa fotografive të bukura të foshnjës Joey Marie, të realizuara nga nëna e saj

 

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com