ZONA

Rrahje mes femrave në reality show

Kjo video tregon momentin kur dy konkurrente të një reality show në Rusi janë përleshur me njëra-tjetrën duke shokuar konkurrentët e tjerë, si edhe shikuesit.

Në skenën e shëmtuar shikohen vajzat që qëllohen dhe shkulin flokët.

Konkurrentët e tjerë më pas ndërhynë dhe i ndanë, ndërkohë që vajzat si fillim po luanin skenarin, por situata precipitoi.

Shikojeni videon:

https://www.dailymail.co.uk/news/article-4237094/Cat-fight-Russian-paradise-island-game-show.html?ico=embedded

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com