ZONA

Nga sot premtimet elektorale të politikanëve i gjeni online

Demokraci Plus (D+) mban konferencën për media për progresin njëvjeçar të 100 premtimeve zgjedhore të partive politike që udhëheqin Qeverinë e Kosovës.

Premtimet zgjedhore dhe vlerësimi njëvjeçar janë paraqitur në një platformë online që do të jetë e qasshme për këdo që përcjell progresin e premtimeve zgjedhore të subjekteve tani në qeveri.

 

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com