Modë

Meghan Markle shtatzënë?

Nuk ka dalje publike të bukuroshes Meghan Markle që të mos nxisë thashethemet lart e poshtë.

Kësaj radhe është bërë shkas mbrëmja e bamirësisë londineze për “100 Days to Peace” (100 ditë për paqen), organizuar nga ‘The Royal Armouries’, për të mbledhur fonde për veteranët e luftës të cilët kanë pësuar dëmtime mendore.

Dukesha e Sussex është paraqitur me një fustan ‘tub’ në ngjyrë blu elektrike me disa pala të valëzuara dhe të buta në pjesën e barkut.

Për median, kjo veshje është cilësuar një maskim për të fshehur ‘format e dyshuara’ dhe  është një e dhënë që çon drejt përfundimit se Meghan është në një ‘pritje të ëmbël’ të fëmijës së saj të parë….

 

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com