ZONA

Loja e dhëndrit nuk shkoi si duhet, e rrëzoi nusen me shpinë në dysheme (Video)

Gjatë një ceremonie martesore në New York të Shteteve të Bashkuara, të porsamartuarit kryen një ritual të pazakontë pasi e prenë tortën.

Ata duheshin ta qëllonin njëri-tjetrin me tortë në fytyrë, por loja e dhëndrit ishte shumë e ekzagjeruar dhe nuk shkoi si duhet.

Për pasojë, nusja u rrëzua me shpinë në dysheme, ndërsa ishte e rrethuar nga dasmorët.

Megjithatë, ata e ngritën sërish dhe pasi u pastruan, shkëmbyen nga një puthje për të treguar se nuk ka hatër mbetje.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com