ZONA

Kur e panë anëtarët e jurisë nuk pritën shumë nga ai, por në fund u shokuan

Britain’s Got Talent është një nga emisionet më të shikuara në botë.

Persona të shumtë shkojnë aty dhe shprehin talentet e tyre më të veçanta.

E, talenti më poshtë e ka shokuar jurinë fare me iluzionet e tij.

Ndiqeni videon dhe kuptoni se për çfarë bëhet fjalë.

https://www.facebook.com/BritainsGotTalent/videos/10156262715137456/

 

 

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com