Modë

Këto janë bashkëshortet e katër burrave më të pasur në planet

Ata janë katër prej njerëzve më të pasur të të gjitha kohërave, themelues të rrjeteve më të mëdha që kanë revolucionarizuar botën e komunikimit dhe jetën tonë në të gjitha dimensionet e saj.

Të suksesshëm dhe inovativë, këta katër gjeni nuk do të ishin ata që janë pa praninë e bashkëshorteve  dhe mbështetëseve të tyre më të mëdha.

Por, ndryshe nga ç’mund të mendohet, bashkëshortet e njerëzve më pasur në planet kanë vendosur të ruajnë një stil të thjeshtë jetese, shpeshherë edhe duke u tërhequr nga vëmendja e publikut.

Në qoftë se jeni bërë ndonjëherë kureshtarë se si duken dhe cilat janë gratë e themeluesve të Google apo Facebook, shikoni fotot e mëposhtme.

1.Mark Zuckerberg (Themeluesi i Facebook) dhe Priscilla Chan

2.Bill Gates (Themelues i Microsft) dhe Melinda Gates

3.Larry Page (Themelues i Google) dhe Lucinda Southworth

4.Jeff (Themelues i gjigandit Amazon) dhe MacKenzie Bezos

L

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com