ZONA

Infermierja i bën ‘twerk’ në prehër pacientit 100 vjeç, dënohet për ngacmim seksual

Një video e publikuar së fundmi shfaq pamjet ku ajo bën vallëzime erotike në trupin e pacientit të moshuar.

Në këto pamje mund të dëgjohet duke i kërkuar 100 vjeçit që ai t’i blejë ndonjë gjë e më pas shihet edhe duke i ulur pantallonat për t’ia treguar të pasmet e zhveshura.

https://www.dailymail.co.uk/news/article-4248074/Nurse-charged-giving-elderly-patient-100-year-old.html?ico=embedded

Policia e ka arrestuar Flutzin dhe e ka dënuar për ngacmim seksual të shkallës së katërt por është liruar me kusht.

Mësohet se infermierja është pushuar nga punë në atë klinikë.

 

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com