Modë

Fotot që tregojnë se mjekra mund t’ju transformojë

Për shumë meshkuj mjekra është ajo që u bie në sy herën e parë që i shikon. Për më tepër me modën e viteve të fundit edhe të rinjtë kanë filluar të rrisin mjekrën e tashmë e gjitha është një trend i këtyre viteve.

Sipas shkencëtarëve një mashkull që ka mjekër konsiderohet më i besueshëm se dikush që nuk e ka.

Por gjithashtu meshkujt me mjekër konsiderohen si më të pjekur dhe më tërheqës.

Për më tepër ata që punojnë për të rregulluar një mjekër të rritur janë më të aftë se sa ata që thjesht e heqin atë.

Në galerinë e mëposhtme ju tregojmë transformimet më të mahnitshme të mjekrës që mund t’ju habisin me të vërtetë.

 

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com