ZONA

“Dukem aq e re të tjerët mendojnë se jam e dashura e të birit tim”

Përderisa moshataret e saj përgatiten që të hyjnë në fazën e pensionimit dhe të sigurohen që të mos lodhen aq shumë, Pamela nuk e ka aspak këtë ‘problem’.

Ajo ka treguar se shumë shpesh i ndodh që t’i thonë se është e dashura e të birit të saj pasi që duket shumë e re.

‘Një herë isha me të birin duke vizituar shtëpi në shitje dhe njëri nga pronarët na kishte pyetur se sa gjatë ishim në lidhje me njëri-tjetrin”, ka treguar 54 vjeçja nga Anglia. Sekreti i Jay është vaji i kokosit të cilin ajo ka treguar se e përdorë për gjthcka, si në kuzhinë për ushqim po ashtu edhe për mirëmbajtjen e flokëve, fytyrës e trupit

Edhe pse për 6 vite ajo do të bëhet 60 vjeçe, pamja e jashtme nuk duket aspak e tillë.

“Nuk mendoj se dukem aq e re por e di se nuk e lë përshtypjen si një54 vjeçare”, ka thënë ajo.

E pyetur për sekretin e një shëndeti kaq të mirë, Pamela ka thënë se zgjohet gjithmonë në orën 6 në mëngjes dhe çdo gjë që han sigurohet të ketë edhe doza të vajit të kokosit.

 

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com