ZONA

Blogeri më i famshëm në botë viziton Shqipërinë, shokohet nga ky detaj

Nuseir Yassin është një nga blogerët më të famshëm në botë.

Në faqen e tij Nas Daily, ai viziton shtetet e ndryshme dhe bën video për karakteristikat e tyre.

Së fundi, ai ka vizituar Shqipërinë.

Atij i ka bërë përshtypje fakti se Shqipëria është shteti me më së shumti kafene për kokë banori, me kafet më të lira.

Por, ai është befasuar kur e ka kuptuar se pavarësisht konsumimit të madh të kafesë, nuk ka Starbucks në Shqipëri.

Ndiqeni videon për më shumë.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com