ZONA

20 njerëzit që bënë një “selfie” dhe rrjeti “u dashurua” me ta

Selfiet janë bërë të zakonshme për miliona përdorues të internetit këto ditë sidomos për të rinjtë.

Disa madje përfundojnë duke bërë 50 shkrepje për të marrë atë që duket të jetë selfie e përsosur.

Sipas thashethemeve, selfie e parë filloi në në Australi, me sa duket nga një njeri i dehur më shumë se një dekadë më parë. Por ne ndoshta duhet ta quajmë një kopjim,  jo një ide origjinale, pasi pikturimi i vetes e ka zanafillën që në shekullin e 16-të.

Në galerinë e mëposhtme do të shihni disa nga selfiet të cilat bënë xhiron e botës. Disa prej tzre janë të bukura, disa të pazakonta e të tjerat qesharake.

 

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com