Modë

10 modele flokësh që ju bëjnë të dukeni sikur sa keni zbritur nga fshati

Të jesh e kuruar në detaje dhe e sofistikuar nuk është një gjë aq e lehtë, veçanërisht në ditët e sotme ku moda dhe gjithçka ndryshon me shpejtësinë e erës.

Pamja është tepër e rëndësishme në takimet me çdo person në jetën tonë, ndaj duhet të bëjmë kujdes që të mos dukemi se femra pa klas, por plotë shije edhe pse me detaje të vogla.

Më poshtë do të gjeni të renditur disa modele flokësh që ju tregojnë vulgare dhe si të përmirësoni pamjen tuaj.

Bishti i kapur pas dhe pa volum
Karficat e padukshme
Topi në majë të kokës si një petull
Përdorimi i shumë produkteve për të stiluar flokët
Flokët kaçurrela me baluke
Flokët e lyera ombre me funde shumë të theksuara.
Një bisht kali me një lidhëse të thjeshtë
Pamje si me flokë të lagura.
Vendosja e kapëses siç duhet
Gërshetat

 

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com